Informații generale

Locație și perioadă
Hotel Internațional, 6-8 aprilie

Organizatori

• Societatea de Neurologie din România
• Societatea Română de Neurochirurgie
• Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. N. Oblu” Iași
• Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa”
Iași
• Human Brain Academy
• Dimas

Limba oficială
Sesiunile științifice vor fi susținute în limba română și/sau în limba engleză.
Format eveniment

Prezență fizică – Lucrările conferinței se vor desfășura în perioada 6-8 Aprilie 2023 ȋn format ONSITE la Sala Magnum, Hotel Internațional Iași, cu transmisia ONLINE a lucrărilor. Locurile cu participare fizică sunt limitate, iar ocuparea acestora pe parcursul evenimentului se face pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Nici o rezervare a locurilor cu participare fizică nu este posibilă.

Comunicări, simpozioane, workshop-uri, mese rotunde, prezentări video (referate generale, studii clinice), sesiuni interactive, sesiuni video – cazuri clinice, e-postere, sesiuni Q/A (întrebări/răspunsuri).

Educație Medicală Continuă

Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare” (CNN BP&ATM 2023) va fi creditată cu 18 Credite EMC (Educație Medicală Continuă) de către Colegiul Medicilor din România.

Certificat de participare
Fiecare participant va primi prin e-mail pe adresa de e-mail trecută în formularul de înregistrare, un Certificat de Participare, cu credite EMC (dacă este medic) sau fără credite EMC (dacă nu este medic).
Secretariat
Secretariatul Conferinței Naționale de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare” (CNN BP&ATM 2023) va fi situat la Hotel Internațional, Iași.
Programul de lucru
• Joi, 06 Aprilie 2023, 09:00 – 20:00
• Vineri, 07 Aprilie 2023, 08:00 – 20:00
• Sâmbătă, 08 Aprilie 2023, 08:00 – 15:00
Kit
Fiecare participant va primi la înregistrare Kitul CNN BP&ATM 2023. Acesta include suportul de curs precum și materiale de la partenerii CNN BP&ATM 2023.
Ecusoane
Participanții și Speakerii Invitați la CNN BP&ATM 2023 sunt rugați să poarte la vedere ecusoanele pe parcursul întregii perioade de desfășurare a CNN BP&ATM 2023.
Acces la Internet
Accesul la internet va fi disponibil prin conexiunea wireless disponibilă la locație. Parola de internet va fi disponibilă la Standul de informații CNN BP&ATM 2023 (Secretariat CNN BP&ATM 2023).
Acces în săli
Pentru accesul în sala/sălile de curs CNN BP&ATM 2023 veți folosi ecusonul pe care îl veți primi după înregistrarea la Standul Info CNN BP&ATM 2023. Participanții își vor alege locurile în funcție de criteriul “primul venit, primul servit”. Prin urmare, vă recomandăm să vă planificați o sosire din vreme în sala/sălile de curs CNN BP&ATM 2023.
Informații pentru Speakeri
Vor fi acceptate spre prezentare doar materialele digitale care respectă specificațiile tehnice convenite la înregistrare. Materialele trebuie aduse la Standul Info CNN BP&ATM 2023 cu cel puțin 3 ore înainte de ora programată pentru prezentare. Nerespectarea specificațiilor tehnice sau limita de timp ar putea avea un impact negativ asupra prezentării dumneavoastră, prin diminuarea timpului de prezentare alocat dvs.
Mass-Media
Fotografierea și filmarea în timpul sesiunilor de curs CNN BP&ATM 2023 sunt interzise fără acordul scris al Coordonatorului CNN BP&ATM 2023, pe care îl puteți contacta la Standul Info CNN BP&ATM 2023.
Catering
Participanții la CNN BP&ATM 2023 vor putea servi pauzele de cafea/prânz în spațiile special amenajate și la orele menționate în Programul CNN BP&ATM 2023.
Prize
Electricitatea din România funcționează pe 230 volți și frecvența este de 50 Hz. Prizele au două stifturi rotunjite. Va fi necesar un adaptor de priză dacă sunt utilizate dispozitive electronice incompatibile.
Primul ajutor
O gamă largă de medicamente fără prescripție medicală sunt disponibile cu ușurință la farmaciile locale. Pentru alte medicamente veți avea nevoie de o rețetă semnată de un medic român înregistrat. În caz de urgență, vă rugăm să sunați la numărul de urgențe 112.
Răspundere și asigurare
Operatorul CNN BP&ATM 2023 (Dimas Events) nu își va asuma responsabilitatea pentru vătămări și/sau daune care implică persoane sau bunuri în timpul evenimentului. Toți participanții sunt sfătuiți să prevină/evite orice rănire/pierdere.
Bunuri pierdute
Bunurile pierdute pot fi preluate la Standul de informații CNN BP&ATM 2023. Pentru a raporta un articol pierdut, vă rugăm să contactați Standul de informații CNN BP&ATM 2023.
Telefoane Mobile
Telefoanele mobile trebuie să fie oprite sau puse pe modul avion în timpul tuturor sesiunilor științifice.
Fumatul
Fumatul este permis numai în zonele special amenajate.
Contact
Sebastian DRĂGHICI
General Manager
Dimas Events
tel: +40 730 808 778
e-mail: office@dimas.com.ro