Informații generale

Locație și perioadă
Sala “Prof. Dr. Nicolae Oblu” – Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu”, Iași
11-13 Aprilie 2024
Organizatori
  • Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. N. Oblu” Iași
  • Human Brain Academy
Limba oficială
Sesiunile științifice vor fi susținute în limba română și/sau în limba engleză.
Educație Medicală Continuă
Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare” (CNN BP&ATM 2024) va fi creditată cu Credite EMC (Educație Medicală Continuă) de către Colegiul Medicilor din România.
Certificat de participare
Fiecare participant va primi prin e-mail pe adresa de e-mail trecută în formularul de înregistrare, un Certificat de Participare, cu credite EMC (dacă este medic) sau fără credite EMC (dacă nu este medic).
Secretariat
Secretariatul Conferinței Naționale de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare” (CNN BP&ATM 2024) va fi situat la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu”, Iași.
Programul de lucru
• Joi, 11 Aprilie 2024, 09:00 – 20:00
• Vineri, 12 Aprilie 2024, 08:00 – 20:00
• Sâmbătă, 13 Aprilie 2024, 08:00 – 15:00
Kit
Fiecare participant va primi la înregistrare Kitul CNN BP&ATM 2024. Acesta include suportul de curs precum și materiale de la partenerii CNN BP&ATM 2024.
Ecusoane
Participanții și Speakerii Invitați la CNN BP&ATM 2024 sunt rugați să poarte la vedere ecusoanele pe parcursul întregii perioade de desfășurare a CNN BP&ATM 2024.
Acces la Internet
Accesul la internet va fi disponibil prin conexiunea wireless disponibilă la locație. Parola de internet va fi disponibilă la Standul de informații CNN BP&ATM 2024 (Secretariat CNN BP&ATM 2024).
Acces în săli
Pentru accesul în sala/sălile de curs CNN BP&ATM 2024 veți folosi ecusonul pe care îl veți primi după înregistrarea la Standul Info CNN BP&ATM 2024. Participanții își vor alege locurile în funcție de criteriul “primul venit, primul servit”. Prin urmare, vă recomandăm să vă planificați o sosire din vreme în sala/sălile de curs CNN BP&ATM 2024.
Informații pentru Speakeri
Vor fi acceptate spre prezentare doar materialele digitale care respectă specificațiile tehnice convenite la înregistrare. Materialele trebuie aduse la Standul Info CNN BP&ATM 2024 cu cel puțin 3 ore înainte de ora programată pentru prezentare. Nerespectarea specificațiilor tehnice sau limita de timp ar putea avea un impact negativ asupra prezentării dumneavoastră, prin diminuarea timpului de prezentare alocat dvs.
Mass-Media
Fotografierea și filmarea în timpul sesiunilor de curs CNN BP&ATM 2024 sunt interzise fără acordul scris al Coordonatorului CNN BP&ATM 2024, pe care îl puteți contacta la Standul Info CNN BP&ATM 2024.
Catering
Participanții la CNN BP&ATM 2024 vor putea servi pauzele de cafea/prânz în spațiile special amenajate și la orele menționate în Programul CNN BP&ATM 2024.
Prize
Electricitatea din România funcționează pe 230 volți și frecvența este de 50 Hz. Prizele au două stifturi rotunjite. Va fi necesar un adaptor de priză dacă sunt utilizate dispozitive electronice incompatibile.
Primul ajutor
O gamă largă de medicamente fără prescripție medicală sunt disponibile cu ușurință la farmaciile locale. Pentru alte medicamente veți avea nevoie de o rețetă semnată de un medic român înregistrat. În caz de urgență, vă rugăm să sunați la numărul de urgențe 112.
Răspundere și asigurare
Operatorul Logistic al CNN BP&ATM 2024 (Dimas Events) nu își va asuma responsabilitatea pentru vătămări și/sau daune care implică persoane sau bunuri în timpul evenimentului. Toți participanții sunt sfătuiți să prevină/evite orice rănire/pierdere.
Bunuri pierdute
Bunurile pierdute pot fi preluate la Standul de informații CNN BP&ATM 2024. Pentru a raporta un articol pierdut, vă rugăm să contactați Standul de informații CNN BP&ATM 2024.
Telefoane Mobile
Telefoanele mobile trebuie să fie oprite sau puse pe modul avion în timpul tuturor sesiunilor științifice.
Fumatul
Fumatul este permis numai în zonele special amenajate.
Contact
Sebastian DRĂGHICI
General Manager
Dimas Events
tel: +40 730 808 778
e-mail: office@dimas.com.ro