Neuro

științe

Zile
Ore
Minute
Secunde
Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare”
6-8 aprilie 2023
Iași, Hotel Internațional
18 Credite
EMC-CMR
Invitație
Conf. Univ. Dr. Lucian EVA
Președinte Conferință 2023
Dragi Colegi, Prieteni și Invitați,
În numele Comitetului Științific & Organizare (Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu”, Societatea de Neurologie din România, Societatea Română de Neurochirurgie și Human Brain Academy) vă invităm la Iași pentru a participa la sesiunile științifice a celei de a IV-a ediții a Conferinței Naționale de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare”, manifestare emblematică pentru lumea medicală ieşeană, eveniment ce se va desfășura în perioada 6-8 Aprilie 2023, la Hotel Internațional.
La ediţia din acest an a Conferinței Naționale de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare” vor fi alături de noi experți din România dar și din străinătate ȋn domeniile neurologiei, neurochirurgiei, psihiatriei și reabilitării medicale, kinetoterapie, geriatrie, gastroenterologie, cardiologie, logopedie, nutriție, urologie, medicină de familie, farmaciști, asistenți medicali, asistenți sociali precum și pacienți cu boala Parkinson dar și alte tulburări de mișcare, pentru a ne împărtăși cu generozitate din propria lor experiență. Dorim să avem un dialog constructiv în care “noul” să fie principalul reper.
În cadrul acestui eveniment, vom marca și Ziua Internațională a pacientului cu Boală Parkinson, sărbătorită anual pe data de 11 aprilie, cu scopul creşterii nivelului de informare în ceea ce priveşte maladia Parkinson şi al impactului acesteia asupra individului, familiei şi societăţii.
Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare” va îngloba modalități variate de prezentare: comunicări, simpozioane, workshop-uri, mese rotunde, video-proiecții, e-postere, cursuri, etc.
Implementarea în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” a noilor tehnici asistate de dispozitive a tratamentului Bolii Parkinson avansate, reprezintă o confirmare a faptului că orașul Iași a devenit un adevărat Centru de Excelență în domeniul medical și încă o dovadă că NEUROEXCELENȚA este o preocupare constantă la Iași.
Sperăm că acest eveniment, să fie o nouă ocazie bună pentru amintiri frumoase, prietenii mai puternice, noi legături naționale și internaționale, un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe, pentru a genera noi idei, concepte, strategii și abilități practice în neurologie la nivel național și internațional, în beneficiul pacienților și prestigiul neurologiei.
Vă invităm să ne fiți alături în organizarea acestui eveniment, diseminând această informație către toate persoanele interesate.
Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 6-8 aprilie 2023, ca fiind ocupate cu sesiunile științifice a celei de a IV-a ediții a Conferinței Naționale de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare”.
Vă așteptăm cu prietenie la Iași, centru cultural și academic consacrat, într-un anotimp care-i dă orașului frumusețe, vigoare și prospețime inconfundabilă, în perioada 6-8 aprilie 2023.
REUȘIM NUMAI ÎMPREUNĂ!
Prof. Univ. Dr.
Dan Iulian CUCIUREANU
Președinte Executiv Conferință 2023

Nume Medic

Specializare

Nume Medic

Specializare

Nume Medic

Specializare
Agenda
Joi, 6 aprilie 2023
Vineri, 7 aprilie 2023
Sâmbătă, 8 aprilie 2023